A SZR EDEX 1999. – ben lett alapitva és azóta tökéletesítette az üzletelését a termékek minőségét és mennyiségét egyaránt ilettve. Pillanatnyilag 7 műanyag feldolgozó gép áll a tulajdonunkban teljes műanyag ujrafelhasználást támogató felszereléssel. Ennek eredményeképpen a hulladék mennyisége minimálisra csökkent.

Ki szeretnénk hangsúlyozni hogy jelenleg 140 különböző alakú palackot és ezekhez való kupakokat gyártunk. Leggyakoribb a jelenlétünk a hazai piacon, valamint a volt Jugoszláv országokban és eddigi létezésünk alatt nem veszítettünk el egyetlen ügyfelet sem. Mindezek mellett sikeresen együttműködünk közel 50 nemzetközi, valamint 11 hazai céggel.

  1. kezdetén közel 170 000 eurót fektettünk bele az üzletbe és az előállítási területbe amely most a mi tulajdonunkban áll.

A műanyag kupakok gyártási kapacitása közel 30 millió darabot ér el évente, viszont jelenleg az eddigi gyártás folyamat eredménye 19 millió legyártott egység. Ezért a kötelességünk, hogy minden kihívásra, valamint ügyfeleink kérésére teljes komolysággal és professzionalizmussal feleljünk.

Törekszünk, hogy biztos és megbízható ellátónak mutatkozzunk a nemzetközi üzleti piacon. 

Véletlen találtuk magunkat ebben az iparágban. 1998. – ban kezdtük el a gyártást csak egyetlen egy géppel. Hamar rájöttünk, hogy túlléptük a gyártás kapacitását és elkezdtünk más ügyfeleknek is gyártani. Lépésről lépésre elértük a szintet ahol ma is biztosan állunk, mint a legkomolyabb műanyag palack gyártók egyike Szerbiában.

A cégünk műanyag palackok gyártására összpontosít, amelyek részben a háztartási vegyszerek tárolására szolgálnak, részben pedig üdítők és víz tárolására vannak szánva.

Jelenlegi 24 munkavállalónk nagyon elégedett munkáljukkal és az elmúlt 11 évben nem volt egyetlen egy áthágás sem.

A munkavállalóink kötelessége, hogy az árú időben el legyen szálitva az ügyfeleknek ami következetesen erős bizalmat épit ezekben az ügyfelekben.

A fenti szövegben megpróbáltam bemutatni önöknek a cégem, amelyell remélem a jövőben sikeresen együttmüködnek majd.

Mert egy vállalat sikere a kiváló munkaerőben rejlik!

        Hozelito Petrović